Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Busnel „ VSOP ” Calvados do Pays d´Auge 40% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: CAL00100
Pálenky tradiční
Francouzský Calvados
Klasifikace: Pays d´Auge
Typ: VSOP
Busnel „ VSOP ” Calvados do Pays d´Auge 40% vol.  0.70 l
značka: Busnel
DPH: 21%
původní cena s DPH: 868,01 Kč
sleva: -31%
bez DPH: 494,21 Kč
s DPH: 597,99 Kč
DO KOŠÍKU   
Calvados Busnel VSOP Vieille Reserve je nápoj, při jehož výrobě je použito nejméně 40 odrůd sladkých, hořkých, hořkosladkých a kyselých jablek.
Jako jediný calvados z oblasti Pays d'Auge je destilován dvakrát. Je v něm jemně vyvážena chuť zralých jablek, vanilky, mandlí a dřeva, kterou získává během svého mnohaletého zrání v dubových sudech.

Calvados je jablečná pálenka, která podle zákona musí zrát minimálně dva roky v dubových sudech. Pochází z jižní části Normandie. Vyrábí se dvoustupňovou destilací zkvašeného jablečného moštu. Na 1 litr pálenky je potřeba 18 kilogramů jablek. Od roku 1942 nese označení Appellation ď Origine Controlée. Používá se jako digestiv a může velice dobře konkurovat koňaku, který je králem této kategorie.
K tomuto zboží doporučujeme:
-38%
Boulard „ VSOP ” French Calvados Pays d´Auge 40% vol.  0.03 l

Boulard „ VSOP ” French Calvados Pays d´Auge 40% vol. 0.03 l

Calvados je pálenka destilovaná z drti moštových jablek, třebaže teoreticky se může dělat i z hruše...

40,50 Kč
49,01 Kč s DPH
 
  
Papidoux fine Calvados Aoc 40% vol.    0.70 l

Papidoux fine Calvados Aoc 40% vol. 0.70 l

Typická francouzská pálenka z jablek - Calvados z apelační oblasti Dolní Normandie Pálenka zrála po ...

370,25 Kč
448,00 Kč s DPH
 
  
Querville Prestige 18y 40% vol.  0.70 l

Querville Prestige 18y 40% vol. 0.70 l

Querville Prestige 18 years Palírnu Houley provozuje rodina Deschampů, kteří udržují sady malých ky...

1 213,22 Kč
1 468,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru