Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Chateau du Breuil „ Coeur du Breuil vieilles prune ” aged French plum brandy 41% vol. 2.00 l

zvolili jste ...
kód: DE006304
Pálenky z ovoce
Typ: Švestky
Chateau du Breuil „ Coeur du Breuil vieilles prune ” aged French plum brandy 41% vol.  2.00 l
značka: Chateau du Breuil
odrůda: Reine Claude
DPH: 21%
bez DPH: 2 477,69 Kč
s DPH: 2 998,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Ušlechtilá pálenka ze švestek ( Reine-claude, vybrané francouzské švestky ), původem z Alsaska , který vyzrávala ve sklepích známého tvůrce jedinečných Calvados po dobu šesti let.
Tato eau-de-vie není destilována v Château du Breuil (je zákonem zakázáno), ale stárnutí šest let v dubových sudech, probíhá v Chateau du Breuil pod dohledem dvorního sklepmistra. Jak stárne, stává se pružnější a získává svou výraznou dřevitou a sladkou chuť.
Výrobek k objevování pro milovníky výrazných a jadrných ovocných pálenek. Stejně jako Calvados Chateau du Breuil má vlastní historickou lahev tato unikátní stařená slivovice, která má dnes jjiž registrovaný design.
K tomuto zboží doporučujeme:
Borovička „ Jager ” original Slovakian herbal liqueur 37.5% vol.  0.50 l

Borovička „ Jager ” original Slovakian herbal liqueur 37.5% vol. 0.50 l

Borovička Jager. Prvotřídní slovenská Borovička z produkce Old Herold. Tato borovička Vás příjemně p...

246,28 Kč
298,00 Kč s DPH
 
  
Radlík Jeřabinovice  45% vol.  0.50 l

Radlík Jeřabinovice 45% vol. 0.50 l

Kvasná jeřabinovice má svou originální kořenitou chuť s jemným medovým nádechem. Je náročná na sběr ...

824,79 Kč
998,00 Kč s DPH
 
Sudličkova Hruškovice czech fruits brandy 50% vol.  0.70l

Sudličkova Hruškovice czech fruits brandy 50% vol. 0.70l

Je charakteristická svou chutí čerstvých hrušek. Postup výroby je podobný jako u slivovice. Tuto hru...

634,71 Kč
768,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru