Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Danzig Goldwasser German herbal liquer by Lachs 38% vol. 0.50 l

zvolili jste ...
kód: H0000090
Pálenky likérové
Typ: Směs bylin
Danzig Goldwasser German herbal liquer by Lachs 38% vol.  0.50 l
značka: Lachs
DPH: 21%
bez DPH: 279,34 Kč
s DPH: 338,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Goldwasser - zlatá voda, likér který se začal vyrábět v 17. století v dnešním Gdaňsku v Polsku. Je to bylinný, kořeněný likér z destilovaného alkoholu ochuceného oleji a kořením (anýz, andělika, hořec a jalovec). nejpřitažlivějším na něm je, že v láhvi plavou tenké vločky 23 karátového zlata.
Goldwasser poslouží jako neobvyklý aperitiv, dá se však pít i ke kávě.

Barva : světle žlutá s náznakem oranžové - a vločkami opravdového zlata.
Vůně : lahodná a přitažlivá s bylinkami a kořením.
Chuť : plná a charakteristická; svěží a komplexní s anýzem vystupujícím do popředí.
Likér je zajímavý takz. tanečnicemi - pozlátky, které při nalévání tančí a snad každý je zná nebo viděl ve zlatém Bolsu.
K tomuto zboží doporučujeme:
Strega „ Amaretto “ Italian almond liqueur 28% vol.  0.70 l

Strega „ Amaretto “ Italian almond liqueur 28% vol. 0.70 l

Amaretto odhaluje s každým douškem nové vůně: sladké koření, lusky madagaskarské bourbonské vanilky...

321,49 Kč
389,00 Kč s DPH
 
  
Tatratea „ Flower Tea ” Slovak spirts by Karloff 47% vol.  0.70 l

Tatratea „ Flower Tea ” Slovak spirts by Karloff 47% vol. 0.70 l

Je obohacen extrakty ze sedmi lučních květů, sedmi květů z keřů a sedmi květů ze stromů. V jeho vůn...

428,10 Kč
518,00 Kč s DPH
 
  
Giffard „ Abricot du Roussillon ” premium French liqueur 25% vol.   0.70 l

Giffard „ Abricot du Roussillon ” premium French liqueur 25% vol. 0.70 l

Likér vyroben výhradně z pomalé macerace ""Rouges du Roussillon"" meruněk. Zlato žlutý likér s jemný...

494,21 Kč
597,99 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru