Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Elixír z Bezového květu Rudolf Jelínek 14.7% vol. 0.20 l

zvolili jste ...
kód: 39531
Pálenky likérové
Typ: Bezinky
Elixír z Bezového květu Rudolf Jelínek 14.7% vol.  0.20 l
značka: Jelínek Rudolf
DPH: 21%
původní cena s DPH: 168,00 Kč
sleva: -11%
bez DPH: 123,14 Kč
s DPH: 149,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Elixír z bezového květu se vyrábí macerací květů černého bezu ve velejemném lihu. Po dokonalém vylouhování jsou květy odfiltrovány. Vzniklý macerát se jemně dochutí cukrem a naředí vodou tak, aby obsahoval 14,7 % alkoholu.
Díky použití čerstvé suroviny a léty prověřeného výrobního postupu si i po zpracování uchovává výrobek vysoký obsah cenných látek.
Květy černého bezu lidově nazývané též kozičky jsou známy z tradiční medicíny a z mnoha různých kultur již odpradávna.
Staré přísloví říká, před heřmánkem smekni, před bezem klekni.

Blahodárný účinek černého bezu na lidské zdraví je znám téměř 4000 let. Kromě prokázaných antioxidačních a protizánětlivých vlastností je i zdrojem několika důležitých vitamínů skupiny A, B a C.
Využívá se především při nachlazení, kašli, celkově zvyšuje obranyschopnost organismu a posiluje imunitní systém.
K tomuto zboží doporučujeme:
Amaro di Angostura Trinidad & Tobago liqueur 35% vol.  0.70 l

Amaro di Angostura Trinidad & Tobago liqueur 35% vol. 0.70 l

Amaro di Angostura byl poprvé představen v červenci 2014 na Tales of the Cocktail v New Orleans. Rok...

477,69 Kč
578,00 Kč s DPH
 
  
-32%
bez fotky

Berentzen Apfel 20%1.00l

139,67 Kč
169,00 Kč s DPH
 
  
Drambuie „ Isle of Skye ” whisky herb & honey liqueur 40% vol.  0.70 l

Drambuie „ Isle of Skye ” whisky herb & honey liqueur 40% vol. 0.70 l

Drambuie je směsí dvou druhů whisky - obilné a sladové. Sladová whisky (až 30 rozličných single malt...

494,21 Kč
597,99 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru