Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Elixír z Rakytníku Rudolf Jelínek 14.7% vol. 0.20 l

zvolili jste ...
kód: 39528
Pálenky likérové
Typ: Rakytník
Elixír z Rakytníku Rudolf Jelínek 14.7% vol.  0.20 l
značka: Jelínek Rudolf
DPH: 21%
bez DPH: 138,84 Kč
s DPH: 168,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Elixír z rakytníku se vyrábí macerací rakytníkových plodů ve velejemném lihu. Po dokonalém vylouhování jsou plody rakytníku odfiltrovány, a zůstává tak charakteristická oranžová barva a přirozený zákal pocházející právě z macerovaných plodů. Posledním výrobním krokem je potom ředění vodou na 14,7 % alkoholu.

Přelomový je Elixír z rakytníku v tom, že díky využití původní suroviny se v jednom panáku 0,04 l skrývá doporučená denní dávka vitamínu C pro dospělou osobu. Kromě vitamínu C obsahuje i vitamíny ze skupiny B, vápník, železo, draslík a hořčík.

ELIXÍR Z RAKYTNÍKU doporučujeme podávat v pokojové teplově a po ránu.
K tomuto zboží doporučujeme:
-37%
Premium „ Jahoda ”  Moravian strawberry liqueur Rudolf Jelínek 40% vol. 0.70l

Premium „ Jahoda ” Moravian strawberry liqueur Rudolf Jelínek 40% vol. 0.70l

Tato Premium řada je vyrobeny z velejemného lihu, ovocných destilátů a přírodních surovin, které V...

156,20 Kč
189,00 Kč s DPH
 
  
Giffard „ Cassis noir de Bourgogne ” premium French liqueur 20% vol.    0.70 l

Giffard „ Cassis noir de Bourgogne ” premium French liqueur 20% vol. 0.70 l

Emile Giffard jako lékárník v údolí řeky Loiry, a vytvořil mátový likér jako úlevu od horečky . Uká...

494,21 Kč
597,99 Kč s DPH
 
  
-34%
Limoncello „ Bellamare ” traditional Italian lemon liqueur by Teichenné 30% vol.    0.70 l

Limoncello „ Bellamare ” traditional Italian lemon liqueur by Teichenné 30% vol. 0.70 l

Tradiční italský likér vyráběný ze silné kůry vysoce kvalitních citronů, sklízených dvakrát ročně n...

205,79 Kč
249,01 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru