Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Fassbind cream „ Peach Melba ” premium Swiss liqueur 17% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: LI009515
Pálenky z ovoce
Typ: Smetanový likér
Fassbind cream „ Peach Melba ” premium Swiss liqueur 17% vol.  0.70 l
značka: Fassbind
DPH: 21%
původní cena s DPH: 498,00 Kč
sleva: -40%
bez DPH: 247,11 Kč
s DPH: 299,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Aby Fassbind náležitě oslavil 175. výročí, nechal slavnou třešeň Rigi poprvé dozrát v sudu speciálně vyrobeném pro tuto příležitost. Tento sud byl vyroben důvěryhodným bednářem speciálně pro toto stáčení ze dřeva z kaštanů v regionu.
Nedaleko od lihovaru v Küssnacht am Rigi se nachází mezinárodně uznávaná bednárna Suppiger. Tento jubilejní soudek byl jemně opečený, aby třešeň ladila se dřevem. Po osmi měsících finálního zrání v kaštanovém dřevě dokázal Fassbind naplnit přesně 175 lahví této speciální třešně Rigi.
Skutečně jedinečná třešeň, která odpovídá neméně jedinečnému výročí.
K tomuto zboží doporučujeme:
Slivovice „ Vizovická ” 2011 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 50% vol.  0.70l

Slivovice „ Vizovická ” 2011 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 50% vol. 0.70l

Vizovická slivovice je spojením úsilí jelínkovských mistrů, dokonalého pálení a přirozeného zrání p...

825,62 Kč
999,00 Kč s DPH
 
  
Kontušovka legendary moravian liqueur Žufánek 40% vol.   0.10 l

Kontušovka legendary moravian liqueur Žufánek 40% vol. 0.10 l

Legendární bylinný likér z dob Haškova Švejka je zpět! Původní polský recept z roku 1901 složený z a...

97,52 Kč
118,00 Kč s DPH
 
  
Hruškovice „ Williams budík ” pear brandy Rudolf Jelínek Vizovice 42% vol.  0.50 l

Hruškovice „ Williams budík ” pear brandy Rudolf Jelínek Vizovice 42% vol. 0.50 l

Vynikající destilát vyrobený ze šťavnatých jihoamerických hrušek odrůdy Williams si našel své i v Če...

295,87 Kč
358,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru