Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Fassbind cream „ Peach Melba ” premium Swiss liqueur 17% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: LI009515
Pálenky z ovoce
Typ: Smetanový likér
Fassbind cream „ Peach Melba ” premium Swiss liqueur 17% vol.  0.70 l
značka: Fassbind
DPH: 21%
původní cena s DPH: 498,00 Kč
sleva: -40%
bez DPH: 247,11 Kč
s DPH: 299,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Aby Fassbind náležitě oslavil 175. výročí, nechal slavnou třešeň Rigi poprvé dozrát v sudu speciálně vyrobeném pro tuto příležitost. Tento sud byl vyroben důvěryhodným bednářem speciálně pro toto stáčení ze dřeva z kaštanů v regionu.
Nedaleko od lihovaru v Küssnacht am Rigi se nachází mezinárodně uznávaná bednárna Suppiger. Tento jubilejní soudek byl jemně opečený, aby třešeň ladila se dřevem. Po osmi měsících finálního zrání v kaštanovém dřevě dokázal Fassbind naplnit přesně 175 lahví této speciální třešně Rigi.
Skutečně jedinečná třešeň, která odpovídá neméně jedinečnému výročí.
K tomuto zboží doporučujeme:
Žufánek „ Eccentric Absinthe ” Czech absinth 65% vol.  0.50 l

Žufánek „ Eccentric Absinthe ” Czech absinth 65% vol. 0.50 l

Esence privátního Eccentric Clubu, vydestilovaná na závěr roku, na který chceme všichni zapomenout...

3 056,20 Kč
3 698,00 Kč s DPH
 
  
Kdoulovice Moravian fruits liqueur distillery Žufánek 45% vol.  0.50 l

Kdoulovice Moravian fruits liqueur distillery Žufánek 45% vol. 0.50 l

Kdoulovice. Poměrně netradiční a vzácný destilát z ovoce, které je ošklivé, má kožovitou slupku a ...

452,89 Kč
548,00 Kč s DPH
 
  
-6%
Fassbind les vieilles barriques „ Framboise ” Swiss fruits brandy 40% vol.     0.70 l

Fassbind les vieilles barriques „ Framboise ” Swiss fruits brandy 40% vol. 0.70 l

Zralé švýcarské maliny jsou macerovány po dobu šesti týdnů a poté jemně destilovány za použití tradi...

908,26 Kč
1 098,99 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru