Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Fassbind cream „ Peach Melba ” premium Swiss liqueur 17% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: LI009515
Pálenky z ovoce
Typ: Smetanový likér
Fassbind cream „ Peach Melba ” premium Swiss liqueur 17% vol.  0.70 l
značka: Fassbind
DPH: 21%
původní cena s DPH: 498,00 Kč
sleva: -40%
bez DPH: 247,11 Kč
s DPH: 299,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Aby Fassbind náležitě oslavil 175. výročí, nechal slavnou třešeň Rigi poprvé dozrát v sudu speciálně vyrobeném pro tuto příležitost. Tento sud byl vyroben důvěryhodným bednářem speciálně pro toto stáčení ze dřeva z kaštanů v regionu.
Nedaleko od lihovaru v Küssnacht am Rigi se nachází mezinárodně uznávaná bednárna Suppiger. Tento jubilejní soudek byl jemně opečený, aby třešeň ladila se dřevem. Po osmi měsících finálního zrání v kaštanovém dřevě dokázal Fassbind naplnit přesně 175 lahví této speciální třešně Rigi.
Skutečně jedinečná třešeň, která odpovídá neméně jedinečnému výročí.
K tomuto zboží doporučujeme:
-20%
Ciliege di Poli metal box South Tirol cherry brandy by Jacopo Poli 40% vol.    0.50 l

Ciliege di Poli metal box South Tirol cherry brandy by Jacopo Poli 40% vol. 0.50 l

Velmi nóbl třešňovka eau-de-vie od hlavního grappa výrobce Jacopo Poli. Jako vždy s Poli, láhve a o...

660,33 Kč
799,00 Kč s DPH
 
  
Pircher „ Williams with pear ” South Tyrol Pear Williams brandy 40% vol.  0.70 l

Pircher „ Williams with pear ” South Tyrol Pear Williams brandy 40% vol. 0.70 l

Jemný hruškový destilát nejvyšší kvality obklopuje v lahvi skutečnou hrušku. Nápad z palírny Pircher...

626,45 Kč
758,00 Kč s DPH
 
  
Jahodovice Moravian strawberry brandy Rudolf Jelínek 42% vol.    0.20 l

Jahodovice Moravian strawberry brandy Rudolf Jelínek 42% vol. 0.20 l

Tento ovocný destilát se vyrábí destilací čerstvých jahod jednouplodící odrůdy Senga Sengana, která...

196,69 Kč
237,99 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru