Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Fassbind les vieilles barriques „ Framboise ” gift box Swiss fruits brandy 40% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: DE006732
Pálenky z ovoce
Typ: Maliny
Fassbind les vieilles barriques „ Framboise ” gift box Swiss fruits brandy 40% vol.  0.70 l
značka: Fassbind
DPH: 21%
bez DPH: 1 130,58 Kč
s DPH: 1 368,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Tento ušlechtilý ovocný destilát se získává z plně vyzrálých švýcarských malin z regionu a zaujme svou silnou, svěží ovocnou vůní.
Nejprve se z čerstvých malin připraví lihovina. Plody jsou macerovány v čistém surovém lihu, aby se uvolnily typické ovocné vůně a následně pečlivě destilovány.

Čerstvě destilovaný malinový destilát nejprve minimálně dva roky odpočívá v nerezových tancích a poté zraje v dubových sudech 14 až 18 měsíců. Po dokončení procesu zrání se malinový destilát dále zušlechťuje domácím bonficateur, aby získal úžasnou vůni a jemnou sladkost, díky níž je tento Vieille Framboise tak jedinečný.
K tomuto zboží doporučujeme:
Kontušovka legendary moravian liqueur Žufánek 40% vol.   0.10 l

Kontušovka legendary moravian liqueur Žufánek 40% vol. 0.10 l

Legendární bylinný likér z dob Haškova Švejka je zpět! Původní polský recept z roku 1901 složený z a...

97,52 Kč
118,00 Kč s DPH
 
  
-4%
Fassbind l´heritage de bois „ Prune ” Swiss aged fruit brandy 54.1% vol.  0.50 l

Fassbind l´heritage de bois „ Prune ” Swiss aged fruit brandy 54.1% vol. 0.50 l

Nově představená řada ovocných destilátů odkazuje na kořeny švýcarských tradic. Design je odvozen z ...

1 627,27 Kč
1 969,00 Kč s DPH
 
  
-26%
Fassbind Eau de Vie „ Wiliams ” Swiss fruits brandy by 43% vol.  0.70 l

Fassbind Eau de Vie „ Wiliams ” Swiss fruits brandy by 43% vol. 0.70 l

Eau de Vie Williams du Valais Fassbind je pálenka z hrušek. Tento destilát je vyráběn z vyzrálých zl...

990,91 Kč
1 199,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru