Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” gift box Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: DE006730
Pálenky z ovoce
Typ: Hrušky
Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” gift box Swiss aged fruits brandy 40% vol.  0.70 l
značka: Fassbind
DPH: 21%
bez DPH: 1 130,58 Kč
s DPH: 1 368,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Tento ušlechtilý, pečlivě destilovaný a vyzrálý ovocný destilát z hrušek Williams zaujme nezaměnitelnou vůní tohoto ovoce.
Hrušeň Williams se pěstuje ve Švýcarsku v kantonu Valais a je jednou z nejoblíbenějších odrůd hrušek. Pro své silné a přesto elegantní aroma je ideální pro výrobu hruškovice.

Čerstvě vypálená hruškovice Williams nejprve minimálně dva roky odpočívá v nerezových tancích a poté zraje v dubových sudech 14 až 18 měsíců. Po dokončení procesu zrání je hruškový destilát dále zušlechťován domácím bonficateur, aby získal nádherné aroma a jemnou sladkost, díky nimž je tento Vieille Poire tak jedinečný.
K tomuto zboží doporučujeme:
Slivovice bílá moravian plum brandy Rudolf Jelínek 45% vol.  0.50 l

Slivovice bílá moravian plum brandy Rudolf Jelínek 45% vol. 0.50 l

Klasický destilát ze švestek, který se na Valašsku pálí od poloviny 18. století. Stodvacetiletá tra...

271,07 Kč
327,99 Kč s DPH
 
  
Fassbind Eau de Vie „ Prune ” Swiss fruits brandy by 43% vol.  0.70 l

Fassbind Eau de Vie „ Prune ” Swiss fruits brandy by 43% vol. 0.70 l

Tato ušlechtilá slivovice se vyrábí z plně vyzrálých švýcarských švestek. I po fermentaci se v rmutu...

1 313,22 Kč
1 589,00 Kč s DPH
 
  
-11%
Žufánek „ Z dubového sudu ” Moravian aged brandy 45% vol.  0.50 l

Žufánek „ Z dubového sudu ” Moravian aged brandy 45% vol. 0.50 l

Vínovice stařená v dubovém sudu od Martina Žufánka, tu již jednou byla. Psal se rok 2011, a byla p...

478,51 Kč
579,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru