Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” gift box Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: DE006730
Pálenky z ovoce
Typ: Hrušky
Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” gift box Swiss aged fruits brandy 40% vol.  0.70 l
značka: Fassbind
DPH: 21%
bez DPH: 1 130,58 Kč
s DPH: 1 368,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Tento ušlechtilý, pečlivě destilovaný a vyzrálý ovocný destilát z hrušek Williams zaujme nezaměnitelnou vůní tohoto ovoce.
Hrušeň Williams se pěstuje ve Švýcarsku v kantonu Valais a je jednou z nejoblíbenějších odrůd hrušek. Pro své silné a přesto elegantní aroma je ideální pro výrobu hruškovice.

Čerstvě vypálená hruškovice Williams nejprve minimálně dva roky odpočívá v nerezových tancích a poté zraje v dubových sudech 14 až 18 měsíců. Po dokončení procesu zrání je hruškový destilát dále zušlechťován domácím bonficateur, aby získal nádherné aroma a jemnou sladkost, díky nimž je tento Vieille Poire tak jedinečný.
K tomuto zboží doporučujeme:
Hruškovice „ Williams exclusive ” Slovak fruits brandy by Old Herold distillery 52% vol.  0.70 l

Hruškovice „ Williams exclusive ” Slovak fruits brandy by Old Herold distillery 52% vol. 0.70 l

Hruškovice - delikatní vyzrálý destilát z hrušek odrůdy Williams vyroben tradiční metodou má bezpoch...

452,89 Kč
548,00 Kč s DPH
 
  
Višňový liqueur palírna Radlík  20% vol.  0.50 l

Višňový liqueur palírna Radlík 20% vol. 0.50 l

Na rozdíl od konkurence zásadně nepoužíváme při výrobě macerátu líh, ale naší oceňovanou ušlechtilo...

395,04 Kč
478,00 Kč s DPH
 
  
Jablkovica „ Z dubového sudu ” Moravian apple brandy Žufánek 45% vol. 0.50 l

Jablkovica „ Z dubového sudu ” Moravian apple brandy Žufánek 45% vol. 0.50 l

Destilát z vymoštovaných jablek, který 18 měsíců zrál v sudech z bílého dubu. Z něj získal svoji ba...

535,54 Kč
648,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru