Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” gift box Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: DE006730
Pálenky z ovoce
Typ: Hrušky
Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” gift box Swiss aged fruits brandy 40% vol.  0.70 l
značka: Fassbind
DPH: 21%
bez DPH: 1 130,58 Kč
s DPH: 1 368,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Tento ušlechtilý, pečlivě destilovaný a vyzrálý ovocný destilát z hrušek Williams zaujme nezaměnitelnou vůní tohoto ovoce.
Hrušeň Williams se pěstuje ve Švýcarsku v kantonu Valais a je jednou z nejoblíbenějších odrůd hrušek. Pro své silné a přesto elegantní aroma je ideální pro výrobu hruškovice.

Čerstvě vypálená hruškovice Williams nejprve minimálně dva roky odpočívá v nerezových tancích a poté zraje v dubových sudech 14 až 18 měsíců. Po dokončení procesu zrání je hruškový destilát dále zušlechťován domácím bonficateur, aby získal nádherné aroma a jemnou sladkost, díky nimž je tento Vieille Poire tak jedinečný.
K tomuto zboží doporučujeme:
Slivovice „ Vizovická ” 2020 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 50% vol.  0.70 l

Slivovice „ Vizovická ” 2020 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 50% vol. 0.70 l

Destilát se zřetelným náznakem sušených švestek a výrazně ovocnou chutí a vůní. Převahu ve Vizovické...

825,62 Kč
999,00 Kč s DPH
 
  
-6%
Fassbind les vieilles barriques „ Cerise ” Swiss aged fruits brandy 40%vol.   0.70 l

Fassbind les vieilles barriques „ Cerise ” Swiss aged fruits brandy 40%vol. 0.70 l

Fassbind Vieille Cerise je jemný destilát ze zcela zralého ovoce (třešně), který je po celá léta sk...

1 082,64 Kč
1 309,99 Kč s DPH
 
  
-44%
Sudličkův punč 21% vol. Bohemian spirit  0.70 l

Sudličkův punč 21% vol. Bohemian spirit 0.70 l

Sudličkova pálenice Vám nabízí delikátní punč v novém designu, vyrobený z Frankovky, který vyniká ...

222,31 Kč
269,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru