Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Fruko Schulz „ Amaretto ” Bohemian almonds liqueur 25% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: TU001042
Pálenky tradiční české
Typ: Amaretto
Fruko Schulz „ Amaretto ” Bohemian almonds liqueur 25% vol. 0.70 l
značka: Fruko Schulz
DPH: 21%
původní cena s DPH: 268,00 Kč
sleva: -44%
bez DPH: 123,14 Kč
s DPH: 149,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Likér má jantarovou barvu a příjemnou trpkosladkou mandlovou chuť, která setrvává po nějakou chvíli na patře. Přidává se do moučníků a zmrzliny, aby rozšířil chuť moučníku o chuť mandlí a vhodně doplňoval chuť čokolády. Typickým příkladem může být Tiramisu, k jehož výrobě se mandlový likér může používat. Amaretto se používá v gurmánských receptech při přípravě masa (např. kuřete). Pár kapek Amaretta obohatí chuť palačinkového těsta či mandlové omáčky na ryby a zeleninu. Amaretto se pije čisté jako digestiv nebo na ledu s citronovou kůrou. Často se používá k přípravě míchaných nápojů a je jedním z oblíbených likérů, které se přidávají do ranní kávy.
K tomuto zboží doporučujeme:
Becherovka „ Original ” since 1807 Jan Becher Carlsbad 38% vol.    0.70 l

Becherovka „ Original ” since 1807 Jan Becher Carlsbad 38% vol. 0.70 l

Unikátní český, 100 % přírodní likér, v němž se bylinky, cukr a koření snoubí s jemným alkoholem....

229,75 Kč
278,00 Kč s DPH
 
  
Bartida „ Hruška ” moravian fruits liqueur 40% vol. 1.00 l

Bartida „ Hruška ” moravian fruits liqueur 40% vol. 1.00 l

Hruškový likér švýcarského typu, jehož základem je pálenka z hrušek doplněná o hruškový mošt. Výsle...

461,16 Kč
558,00 Kč s DPH
 
  
Fleret zelená moravian mint spirit Fleret 20% vol.  1.00 l

Fleret zelená moravian mint spirit Fleret 20% vol. 1.00 l

Jedná se o dnes již tradiční výrobky, které se vyrábějí studenou cestou, tzn. smícháním lihu, vod...

147,11 Kč
178,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru