Tak copak nám to zase vymysleli myslivci , aby obohatili život na planetě Zemi ?... aneb zpět k přírodním pramenům ...
V dnešní době se Jägermeister bezpochyby stal nejslavnějším nápojem exportovaným z Německa. Téměř každý den se v Německu nebo jinde na světě objeví člověk, který úplně poprvé pozná chuť Jägermeistera. Tajemství úspěchu Jägermeistera spočívá v jeho jedinečném charakteru, který vytváří nezapomenutelný zážitek – sklenku za sklenkou.
Jedinečná chuť Jägermeistera je hrdým výsledkem historie realizované s tradičním mistrovstvím – historie, bez které by tento zážitek nebyl možný. Duch optimismu zavládl v roce 1878, když Wilhelm Mast založil obchod s vinným octem ve svém rodném městě Wolfenbüttelu v Dolním Sasku. Společnost roste a vzkvétá a v pravý čas se jí ujímá Curt Mast, syn zakladatele. Pod jeho vedením společnost nabírá nový směr. Mladý muž prokazuje mimořádný talent v přípravě a míchání bylinných extraktů. V roce 1934, po mnoha letech experimentování s různými ingrediencemi, vynalézá Curt Mast recepturu bylinného likéru jedinečné a nezaměnitelné chuti. Zrodil se budoucí celosvětový úspěch: Jägermeister. Podobně jako mnoho jeho současníků byl i Curt Mast vášnivým lovcem – s nesmírným respektem k přírodě a všem jejím tvorům. Věnoval proto svou novou recepturu s kombinací pouze přírodních přísad a čistého alkoholu lovcům a jejich vznešeným tradicím. Představoval si, že se jeho směs bylinných extraktů a čistého alkoholu stane součástí zahájení a zakončení každého honu – jako přípitek na počest lovců. Za těchto okolností pak nemohlo být nic vhodnějšího jako znak než obraz mohutného jelena, ztělesnění hrdosti a nekompromisní ochrany stáda.
Emblémem Jägermeistera se však nemohla stát jen tak nějaká jelení hlava. V úvahu připadala pouze hlava legendárního jelena se zářícím křížem mezi parohy. Jelena, který se zjevil divokému lovci a obrátil ho na křesťanství. Stejnému lovci, který se později stal svatým patronem všech lovců: svatému Hubertovi. Tento jelen zůstává i dnes, tak jako doposud, ochrannou známkou společnosti Jägermeister. Symbolem zachovávání naší kvality a tradice. Pro ochranu jedinečné chuti Jägermeistera vybral Curt Mast speciální láhev, která si vydobyla stejnou slávu jako likér, který je v ní obsažen. Musela být naprosto spolehlivá. Vyzkoušel stovky různých tvarů láhví, které nechal padat z velké výšky na dubovou podlahu – jen jedna vydržela nedotčená.
Výrazná nezaměnitelná láhev, jejíž spolehlivost je ekvivalentní jejímu obsahu: symbol autentického mistrovství. Dveře do „Kräuterkellerei“, bylinkového sklepa, kde se vyrábí Jägermeister, se otevírají pouze nejjemnějším exotickým bylinám, květům, kořenům a plodům, dodávaným sem v pytlích z celého světa. Tajná receptura Jägermeistera sestává z 56 různých přírodních ingrediencí.
Každý z balíků prochází několika důkladnými kontrolami kvality – a pouze nejlepší přísady obstojí pod přísným okem našich „mistrů“ destilace. Tyto čisté přírodní suroviny zaručují autentický komplexní chuťový zážitek, díky němuž je Jägermeister tak proslulý. Naše tajná receptura je založena na složité směsi 56 přírodních složek, ale do života ji uvádí pouze zkušenosti a dovednosti našich mistrů destilace. Po výběru surových materiálů nejvyšší jakosti provádějí naši mistři destilace vážení podle předpisu v naší tradiční receptuře. Připravují pak několik různých suchých směsí bylin. Ty se jemně extrahují studenou macerací v procesu trvajícím několik týdnů. Po skončení tohoto procesu mistr destilace dovedně smíchá maceráty dohromady a přenese je do dubových sudů v našem sklepě. Zde se časem vytvoří báze Jägermeistera, klíč k jeho legendární chuti. Mimořádná chuť Jägermeistera je dána uměním našich mistrů destilace – jejich práce vytváří zvláštní moment potěšení. Ve sklepě Kräuterkellerei je uloženo 445 velikých dubových sudů. Každý z nich je vyrobený ze dřeva vyrostlého v místních lesích Palatine ve Falcku. V těchto nádobách má báze Jägermeister téměř rok času „dýchat“ a pomalu dozrávat. Během procesu zrání naši mistři destilace neustále kontrolují průběh, dokud není dosažena nezbytná komplexnost. Inspirovaná hustými lesy a čistou vodou, které nás obklopují, vstupují tajemství receptury a jejích vzácných bylin do života pod rukama našich zkušených mistrů destilace. Více než rok uplyne, než začne cesta láhve naplněné Jägermeisterem, opouštějící své kořeny. Během této doby proběhne 383 kontrol kvality – naše záruka nejvyšší jakosti. Chuť Jägermeistera je jemně kořeněná, komplexní a emocionálně hřejivá: Dobře vyvážené stopy citrusů, zázvoru a badyánu jsou provázeny příjemně nahořklým bylinným aromatem. V první řadě ale objevíte čistou a přirozenou chuť, chuť skutečného a pravého charakteru.
Rozšířené vyhledávání produktů
Zvolili jste detailní vyhledávání , to znamená , že o tom co je dobré opravdu víte své ... proto Vás upozorňujeme ,že jste opustili pole pro zákazníky ,kteří si neví rady sami se svými zdivočelými chyťovými pohárky a raději vnímají pochutiny dle nejrůznějších článků z médií od renomovaných až po ty ,které by možná stálo za to zakázat ... Děkujeme Vám že máte vlastní názor , jste tu správně ... Nyní můžete postupně zadávat jednotlivá kritéria a nalézt to co opravdu hledáte ....
V současné době nabízíme zejména :
1) Zřízení a vedení Vašeho privátního archivu případně Vašeho sklepa pravidelnými účelnými dodávkami vín v ideální kondici i ceně
2)Poradenství v oblasti investic do vína
Milí uživatelé , tato část vinotéky je zatím ve fázi tvorby bez detailního náhledu ... Držte nám prosím palce ať se to podaří našim milým IT mužům dotáhnout v čase reálném .... Pokud máte zkušenosti s IT muži ve své profesi tak prosím nezoufejte , jistě nejsou všichni stejní ... a navíc resetnout si počítač už umíme každý sám ... nicméně jsou věci mezi nebem a zemí ... :-)
DIOS TRADING spol. s r.o.
IČO: 49444204
DIČ: CZ49444204
Zapsaná v obchodním rejstříku v Brně, oddíl C, vložka 12149
Husova 593
664 42 Modřice u Brna
zobrazit na mapě
Sklad Brno
Tel.: +420 602 518 692
Fax.: +420 545 232 631
vinotekadios@centrum.cz
Sklad Praha
Tel.: +420 775 998 049
Fax.: +420 739 583 622
vinotekadios@centrum.cz