Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Monin purée „ Rhubarb ” French fruits pap extract 00% vol. 1.00 l

zvolili jste ...
kód: 9977160
Mixologie
Koktejlové sirupy
Monin purée „ Rhubarb ” French fruits pap extract 00% vol.  1.00 l
značka: Monin
DPH: 12%
původní cena s DPH: 428,00 Kč
sleva: -30%
bez DPH: 266,96 Kč
s DPH: 299,00 Kč
DO KOŠÍKU   
REBARBORA – co si vybavíte? Noční můru malých frekventantů logopedických cvičení? Nebo vůni babiččiny kuchyně, sklenici mléka a koláč s prapodivným a nepříliš lákavým názvem? Nedůvěru, s jakou jste ho poprvé ochutnali? A pak podruhé, potřetí, počtvrté…až byl plech prázdný a Vy jste s plným břichem babičku prosili, ať vám upeče příště „to samý“, protože to podivné jméno jste už dávno zapomněli?
Něco z toho můžete dnes dodat i svým drinkům. Nádavkem i zářivou růžovou barvu a mírně štiplavou chuť na jazyku. To vše díky Rebarborovému Pyré Monin!

Barva: sytě červená s purpurovými odlesky
Vůně: vařená rebarbora.
Chuť: sladko-kyselá
K tomuto zboží doporučujeme:
Monin purée „ Pear Williams ” French fruits pap extract 00% vol.   1.00 l

Monin purée „ Pear Williams ” French fruits pap extract 00% vol. 1.00 l

MONIN Pyré Hruška Vám přináší prémiovou kvalitu díky odrůdě Williams Pear, ze které je vytvořené. H...

373,21 Kč
418,00 Kč s DPH
 
  
Monin purée „ Banane ” French fruits pap extract 00% vol.   1.00 l

Monin purée „ Banane ” French fruits pap extract 00% vol. 1.00 l

Barmanská přísada nejen do míchaných nápojú - koktejlové banánové pyré. Monin sirupy - profesionální...

355,36 Kč
398,00 Kč s DPH
 
  
Monin purée „ Red berries ” French fruits pap extract 00% vol.  1.00 l

Monin purée „ Red berries ” French fruits pap extract 00% vol. 1.00 l

Toto pyré z MONIN je dokonalá směs bobulového ovoce. Prvotřídní mix jahod, malin a borůvek. Tato ve...

382,14 Kč
428,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru