Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Pierre Ferrand „ Dry Curaçao Triple sec ” French tropical fruits liqueur 40% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: LI014500
Pálenky likérové
Klasifikace: 1er cru
Typ: Triple sec
Pierre Ferrand „ Dry Curaçao Triple sec ” French tropical fruits liqueur 40% vol.    0.70 l
značka: Pierre Ferrand
podoblast: Grande Champagne
DPH: 21%
bez DPH: 576,86 Kč
s DPH: 698,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Úžasný zlatý triple sec Curaçao z vysoce váženého koňaku od prestižního výrobce Pierre Ferrand.

Pierre Ferrand je jedním z nejlepších a nejvýznamnějších výrobců koňaků z Grande Champagne. Palírna Pierre Ferrand a jejich vinice, o rozloze přibližně 60 hektarů se nachází v obci Angeac. Na severu města, na jílu a vápencových kopcích ovlivněných vzduchem oceánu, a právě zde vzniká nejlepší a nejdokonalejší lihovina z regionu Cognac.
Vinice jsou v průměru mezi 15 a 35 lety staré. Cognac Ferrand nepoužívá umělá hnojiva na svých vinicích.
K tomuto zboží doporučujeme:
Sheridan´s „ Original ” Irish Coffee Layered liquer from Dublin 15.5% vol.    0.70 l

Sheridan´s „ Original ” Irish Coffee Layered liquer from Dublin 15.5% vol. 0.70 l

Likér vyráběný v Dublinu společností Thomas Sheridan & Sons. Je unikátně balený v lahvích oddělených...

411,57 Kč
498,00 Kč s DPH
 
  
Agwa de Bolivia „ Diablo ” Dutch Botanical Coca leaf 20% vol.  0.50 l

Agwa de Bolivia „ Diablo ” Dutch Botanical Coca leaf 20% vol. 0.50 l

Agwa DIABLO Botanical Coca Leaf Liqueur se vyrábí hlavně z rostliny koky. Používá se celkem 37 různý...

494,21 Kč
597,99 Kč s DPH
 
  
Danzig Goldwasser German herbal liquer by Lachs 40% vol.  1.00 l

Danzig Goldwasser German herbal liquer by Lachs 40% vol. 1.00 l

V němčině, Danziger Goldwasser doslovně znamená ""Zlatá voda Danzig"" a vyjadřuje , že tento nápoj...

469,42 Kč
568,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru