Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Professor Cornelius Ampleforth´s „ Rumbullion Cherry ” aged English brandy 27.8% vol. 0.50 l

zvolili jste ...
kód: RU025635
Pálenky likérové
Typ: Třešně
Professor Cornelius Ampleforth´s „ Rumbullion Cherry ” aged English brandy 27.8% vol.  0.50 l
značka: Professor Cornelius Ampleforth´s
DPH: 21%
bez DPH: 849,59 Kč
s DPH: 1 028,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Jakkoli to zní šíleně, mnoho třešňových brandy neobsahuje skutečné třešně ani skutečnou brandy. Ale tato má obojí - a také to nejlepší z obou. Vysoce kvalitní čerstvé výtažky ze sladkých a višňových odrůd pro optimální višňovou chuť a perfektně je vyvážená sladkým koňakem.

Nos: Intenzivní víry jasných, lesklých třešní s velkými tóny mandlí, skořice a kvetoucí květinové hloubky.
Chuť: Bohatá, hustá a sirupová. K lákavé třešni se přidávají pomlčky švestky, švestky a náznaky nového koření.
Závěr: Jak třešně ustupují, objevují se hluboké muškátové tóny.
K tomuto zboží doporučujeme:
Vecchio Amaro del Capo liquore dÉrbe Calabria Caffo 35% vol.  0.02 l

Vecchio Amaro del Capo liquore dÉrbe Calabria Caffo 35% vol. 0.02 l

Velmi populární italský bylinný likér je výsledkem starověké receptury z Kalábrie, pečlivě střežené...

39,67 Kč
48,00 Kč s DPH
 
  
Giffard „ Curaçao Triple sec ” premium French liqueur 40% vol.    0.70 l

Giffard „ Curaçao Triple sec ” premium French liqueur 40% vol. 0.70 l

Dokonalá kombinace nejlepších destilátů sladké a hořké pomeranče curacao. Barva je průsvitná a kryst...

494,21 Kč
597,99 Kč s DPH
 
  
Hustopečská Mandlovka z dubového sudu Moravian almond brandy 38% vol.  0.70 l

Hustopečská Mandlovka z dubového sudu Moravian almond brandy 38% vol. 0.70 l

Hustopečská mandlovka (dříve nesprávně nazývána mandlovice), zrála 12 měsíců v jemně barikovaném du...

1 155,37 Kč
1 398,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru