Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Ratafia de Champagne Aoc Haton & Filles 18% vol. 0.75 l

zvolili jste ...
kód: VER00050
Dezertní vína
Vermuty - kořeněná vína
Klasifikace: Aoc
Typ: Dezertní víno
Ratafia de Champagne Aoc Haton & Filles 18% vol.  0.75 l
značka: Haton & Filles
DPH: 21%
bez DPH: 742,15 Kč
s DPH: 898,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Ratafia se vyrábí z nezkvašené hroznové šťávy, do které se přidává neutrální alkohol. Haton & Fils představuje Ratafii s velmi krásným županem jantarové barvy s měděnými nuancemi, jemnými a velmi elegantními vůněmi. Harmonický a vyvážený požitek, originální a ideální k aperitivu.

Šampaňský dům Haton & Filles byl založen v roce 1928 Octavem Hatonem v Damery, poblíž hlavního města šampaňského Epinay. Poloha domu je jedinečná a vyrábí se ze šampaňského ze známého crusu. Octave Haton předal své know-how svému synovi Réné Hatonovi.
Cuvée Blanc de Blancs vzdává hold vinaři. Po pět generací se tradice, zkušenosti a dovednosti předávaly z otce na syna či dceru.
K tomuto zboží doporučujeme:
Vermut „ Sherry Cask de Jerez ” Fernando de Castilla 17% vol.  0.75 l

Vermut „ Sherry Cask de Jerez ” Fernando de Castilla 17% vol. 0.75 l

Vyrobeno v Jerezu, domově Sherry ve Španělsku, využívá dvě místní odrůdy Palomino Fino a Pedro Xim...

370,25 Kč
448,00 Kč s DPH
 
  
-12%
Noilly Prat „ Dry ” original French aperitif vermouth 18% vol.  0.75 l

Noilly Prat „ Dry ” original French aperitif vermouth 18% vol. 0.75 l

Noilly Prat Dry je suchý vermut s delikátní chutí. Lze pít samostatně, anebo s olivou a ledem. Jedn...

247,11 Kč
299,00 Kč s DPH
 
  
-4%
Carpano „ Antica Formula ” ancient Italian vermouth 16.5% vol.  1.00 l

Carpano „ Antica Formula ” ancient Italian vermouth 16.5% vol. 1.00 l

Již v roce 1786 vytvořil muž jménem Benedetto Carpano nápoj Antica Formula, tím odstartovat produkc...

635,54 Kč
769,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru