Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Reimonenq vieux „ Cuvée Prestige ” aged 9 years rum of Gaudeloupe 40% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: RU012815
Pálenky z cukrové třtiny
Karibské ostrovy
Guadeloupe
Klasifikace: Agricole
Typ: Stařený rum
Reimonenq vieux „ Cuvée Prestige ” aged 9 years rum of Gaudeloupe 40% vol.  0.70 l
značka: Reimonenq
DPH: 21%
bez DPH: 2 477,69 Kč
s DPH: 2 998,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Rum Vieux ReimonenQ Cuvée Prestige 9 Ans - Guadeloupe. na základě cukrové třtiny vyrábí Destillerie Reimonenq po 9 letech se tento rum zrálo v dubových sudech.
Barva: oranžová s lehkou červenou záři,
vůni a chuť: hovězí maso, lehké a květinové s nádechem a tóny cukru, sušeného ovoce, vanilka, hřebíček, lékořice a špetkou skořice, Dochuť: dlouhé, kořeněné a sladké krásné
K tomuto zboží doporučujeme:
Pere Labat „ Blanc ” white rum of Guadeloupe 59% vol. 0.70 l

Pere Labat „ Blanc ” white rum of Guadeloupe 59% vol. 0.70 l

Destilován řemeslnou metodou, Pere Labat se vyrábí z čisté šťávy cukrové třtiny, což mu dává jedin...

576,86 Kč
698,00 Kč s DPH
 
  
Montebello 1982 „ Cuvée prestige 25 ans ” aged Guadeloupe rum 42% vol.  0.70 l

Montebello 1982 „ Cuvée prestige 25 ans ” aged Guadeloupe rum 42% vol. 0.70 l

Rum destilovaná v roce 1982 zrající nejméně 25 let let v dubových sudech. Rum „Agricole"" destilovan...

9 915,70 Kč
11 998,00 Kč s DPH
 
  
Pere Labat „ Single cask Millésime 2010 ” aged Marie Galante rum 45% vol.  0.70 l

Pere Labat „ Single cask Millésime 2010 ” aged Marie Galante rum 45% vol. 0.70 l

Tato vznešená edice byla destilována v roce 2010, poté zrála 8 let v tropech v Marie-Galante v ex-B...

4 957,02 Kč
5 997,99 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru