Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Reimonenq vieux „ Cuvée Prestige ” aged 9 years rum of Gaudeloupe 40% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: RU012815
Pálenky z cukrové třtiny
Karibské ostrovy
Guadeloupe
Klasifikace: Agricole
Typ: Stařený rum
Reimonenq vieux „ Cuvée Prestige ” aged 9 years rum of Gaudeloupe 40% vol.  0.70 l
značka: Reimonenq
DPH: 21%
bez DPH: 2 477,69 Kč
s DPH: 2 998,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Rum Vieux ReimonenQ Cuvée Prestige 9 Ans - Guadeloupe. na základě cukrové třtiny vyrábí Destillerie Reimonenq po 9 letech se tento rum zrálo v dubových sudech.
Barva: oranžová s lehkou červenou záři,
vůni a chuť: hovězí maso, lehké a květinové s nádechem a tóny cukru, sušeného ovoce, vanilka, hřebíček, lékořice a špetkou skořice, Dochuť: dlouhé, kořeněné a sladké krásné
K tomuto zboží doporučujeme:
-32%
Reimonenq vieux „ On the rock ” aged rum of Gaudeloupe 40% vol.    0.70 l

Reimonenq vieux „ On the rock ” aged rum of Gaudeloupe 40% vol. 0.70 l

Rum z cukrové třtiny vyrábí Destillerie Reimonenq a zraje v dubových sudech. Barva: světle jantarová...

825,62 Kč
999,00 Kč s DPH
 
  
Pere Labat „ Blanc ” white rum of Guadeloupe 59% vol. 0.70 l

Pere Labat „ Blanc ” white rum of Guadeloupe 59% vol. 0.70 l

Destilován řemeslnou metodou, Pere Labat se vyrábí z čisté šťávy cukrové třtiny, což mu dává jedin...

576,86 Kč
698,00 Kč s DPH
 
  
-12%
Bielle agricole „ Shrubb ” rum based liqueur Marie Galante 40% vol.  0.50 l

Bielle agricole „ Shrubb ” rum based liqueur Marie Galante 40% vol. 0.50 l

Shrubb z lihovaru Bielle se vyrábí podle západoindických tradičních metod. Sladká vůně pomerančové k...

577,69 Kč
699,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru