Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Roger Groult „ Réserve 3 ans d´Age ” Calvados do Pays d´Auge 40% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: 23080
Pálenky tradiční
Francouzský Calvados
Klasifikace: Pays d´Auge
Typ: Special cuvée
Roger Groult „ Réserve 3 ans d´Age ”  Calvados do Pays d´Auge 40% vol.    0.70 l
značka: Roger Groult
DPH: 21%
bez DPH: 800,00 Kč
s DPH: 968,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Typická francouzská pálenka z jablek - Calvados z apelační oblasti Dolní Normandie

Calvados neboli Kalvádos je druh brandy, pálenka z jablek z francouzského regionu Dolní Normandie. Vyrábí se destilací zkvašeného jablečného moštu. Podle francouzských zákonů musí nejměně dva roky zrát v dubových sudech. Tato jablečná pálenka dostala název podle španělské válečné lodi, která se jmenovala El Calvador. Tato fregata španělské armády ztroskotala roku 1588 na francouzkém skalnatém pobřeží a z El Calvador se rázem stalo Calvados. Nejdříve se tak říkalo skále na které loď skončila, pak celému pobřeží a posléze celé oblasti. Nakonec tento název převzala i místní jablečná pálenka.
K tomuto zboží doporučujeme:
G.E.Massenez „ Apple Prisonniere ” French Calvados Aoc 40% vol.  0.70 l

G.E.Massenez „ Apple Prisonniere ” French Calvados Aoc 40% vol. 0.70 l

G.E. Massenez Calvados Vieux, jablečná brandy s velkým jablkem uvnitř lahve. Jako pověstná loď v pr...

1 072,73 Kč
1 298,00 Kč s DPH
 
  
-38%
Boulard „ VSOP ” French Calvados Pays d´Auge 40% vol.  0.03 l

Boulard „ VSOP ” French Calvados Pays d´Auge 40% vol. 0.03 l

Calvados je pálenka destilovaná z drti moštových jablek, třebaže teoreticky se může dělat i z hruše...

40,50 Kč
49,01 Kč s DPH
 
  
Querville Prestige 18y 40% vol.  0.70 l

Querville Prestige 18y 40% vol. 0.70 l

Querville Prestige 18 years Palírnu Houley provozuje rodina Deschampů, kteří udržují sady malých ky...

1 213,22 Kč
1 468,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru