Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Sudličkova Hruškovice dárková czech fruits brandy 50% vol. 1.50 l

zvolili jste ...
kód: SLI00584
Pálenky z ovoce
Typ: Hrušky
Sudličkova Hruškovice dárková czech fruits brandy 50% vol.  1.50 l
značka: Sudličkova pálenice
DPH: 21%
bez DPH: 1 263,64 Kč
s DPH: 1 529,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Je charakteristická svou chutí čerstvých hrušek. Postup výroby je podobný jako u slivovice. Tuto hruškovici si můžete zakoupit v půllitrovém balení, které je vhodné pro každou příležitost.

Hruškovice je dnešními konzumenty mnohem více žádaná, než dříve. Hruškovici vyrábíme z kvalitních hrušek, které jsou velmi pečlivě vybírány a tříděny. Hrušky musí být velmi dobře vyzrálé. Nevhodné jsou ranní odrůdy hrušek, protože obsahují malé procento cukrů a také mnohem menší množství aromatických látek.
Je to tedy velmi složitý proces, který začíná sklizní, následně jsou hrušky nasypány do velkokapacitního šrotovníku, kde jsou hrušky rozdrceny, dále jsou dopraveny do vřetenového čerpadla, které je rozmělní na kaši. Z vyzrálého ovoce je připraven kvas (ten trvá minimálně 60dnů), bez přístupu vzduchu. Charakteristické a aromatické prvky jsou do destilátu přeneseny díky tomuto kvašení. Proto je na něj kladen velký důraz.
Na přípravu 1l této 50% pálenky je potřeba 10-14kg hrušek, dle cukernatosti.
K tomuto zboží doporučujeme:
Radlík Kdoulovice  43% vol.  0.50 l

Radlík Kdoulovice 43% vol. 0.50 l

Kvasný destilát z dnes již vzácného ovoce, kterým si babičky ovoňovaly šatník. V této šarži se ve v...

659,50 Kč
798,00 Kč s DPH
 
  
Golles „ Williamsbirne ” Austrian pear brandy 43% vol.  0.70 l

Golles „ Williamsbirne ” Austrian pear brandy 43% vol. 0.70 l

Williams – Tento hruškový destilát má jemnou, vláčnou a výjimečně vyrovnanou chuť, přesto plnou sv...

1 485,95 Kč
1 798,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru