Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Sudličkova Slivovice dárková czech fruits brandy 50% vol. 3.00 l

zvolili jste ...
kód: SLI00562
Pálenky z ovoce
Typ: Švestky
Sudličkova Slivovice dárková czech fruits brandy 50% vol.  3.00 l
značka: Sudličkova pálenice
DPH: 21%
bez DPH: 2 188,43 Kč
s DPH: 2 648,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Slivovice vyráběná z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce připravíme kvas. Ten získáme tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů. Doporučená teplota skladování je 10-18 °C. Ovoce necháme přirozeně kvasit, tak vzniká ta nejlepší slivovice. Na 1l 50% ovocné pálenky spotřebujeme 9-13kg.
K tomuto zboží doporučujeme:
Slivovice 1994 „ Family reserve III. ” aged 20 years plum brandy Rudolf Jelínek46.9% vol.  0.70 l

Slivovice 1994 „ Family reserve III. ” aged 20 years plum brandy Rudolf Jelínek46.9% vol. 0.70 l

Family Reserve je jedinečný destilát, připravený k 120. výročí založení společnosti R. JELÍNEK, je...

7 437,19 Kč
8 999,00 Kč s DPH
 
  
-25%
Slivovice „ Vizovická Stanley ” 2015 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 43.2% vol.  0.50 l

Slivovice „ Vizovická Stanley ” 2015 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 43.2% vol. 0.50 l

Odrůda Stanley je nejrozšířenější v našich sadech. Destilát, který jsme z ní připravili v roce 2015...

2 478,51 Kč
2 999,00 Kč s DPH
 
  
-39%
Fassbind „ Honig Krauter ” premium Swiss liqueur 30% vol.  0.70 l

Fassbind „ Honig Krauter ” premium Swiss liqueur 30% vol. 0.70 l

Jedná se o směs lesního medu, mnoha bylin a ovocných plodů. Dříve byl Chrüter domácím lékem na různ...

354,55 Kč
429,01 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru