Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Sudličkova Slivovice dárková czech fruits brandy 50% vol. 3.00 l

zvolili jste ...
kód: SLI00562
Pálenky z ovoce
Typ: Švestky
Sudličkova Slivovice dárková czech fruits brandy 50% vol.  3.00 l
značka: Sudličkova pálenice
DPH: 21%
bez DPH: 2 188,43 Kč
s DPH: 2 648,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Slivovice vyráběná z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Vybíráme pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce připravíme kvas. Ten získáme tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů. Doporučená teplota skladování je 10-18 °C. Ovoce necháme přirozeně kvasit, tak vzniká ta nejlepší slivovice. Na 1l 50% ovocné pálenky spotřebujeme 9-13kg.
K tomuto zboží doporučujeme:
Slivovice „ Vizovická ” 2020 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 50% vol.  0.70 l

Slivovice „ Vizovická ” 2020 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 50% vol. 0.70 l

Destilát se zřetelným náznakem sušených švestek a výrazně ovocnou chutí a vůní. Převahu ve Vizovické...

825,62 Kč
999,00 Kč s DPH
 
  
Trnkovice „ Blackthorn Brandy ” v lahvi Budík Rudolf Jelínek Distillery Vizovice 42% Vol.    0.20 l

Trnkovice „ Blackthorn Brandy ” v lahvi Budík Rudolf Jelínek Distillery Vizovice 42% Vol. 0.20 l

Trnkovice je velmi kvalitní destilát z plodů planě rostoucích keřů trnky. Pro zpracování se užívají ...

196,69 Kč
237,99 Kč s DPH
 
  
-12%
Pircher „ Pear Williams ” gift tube South Tyrol pear brandy 40% vol. 0.70 l

Pircher „ Pear Williams ” gift tube South Tyrol pear brandy 40% vol. 0.70 l

Z lásky k mimořádným událostem a ze zkušeností, vzniká Pircher Williams lékárnická láhev v dárkovém...

635,54 Kč
769,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru