Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Vecchio Amaro del Capo „ Red Hot ” Calabrian Caffo 35% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: LI020260
Pálenky likérové
Vecchio Amaro del Capo „ Red Hot ” Calabrian Caffo 35% vol.  0.70 l
značka: Caffo
DPH: 21%
bez DPH: 469,42 Kč
s DPH: 568,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Vecchio Amaro del Capo Red Hot Edition, pikantní esence Kalábrie, kombinuje původní recepturu Amaro del Capo s pálivostí kalábrijských chilli papriček a přírodním barvivem košenila. Výbuch chuti s něčím, co má něco do sebe.


Vychutnejte si ledově vychlazené.

Il Vecchio Amaro Cape zapouzdřuje aktivní složky mnoha léčivých bylin, květin, ovoce a kořenů velkorysé země Kalábrie, infuzí jemné pálenky.


29 bylin, které tvoří infuzi jsou velmi časté v Kalábrii jako hořký a sladký pomeranč, lékořice, mandarinka, heřmánek a jalovce. Jeho jemná chuť a vůně se dobře hodí pro ty nejjemnější jazýčky ...
K tomuto zboží doporučujeme:
-34%
Limoncello „ Bellamare ” traditional Italian lemon liqueur by Teichenné 30% vol.    0.70 l

Limoncello „ Bellamare ” traditional Italian lemon liqueur by Teichenné 30% vol. 0.70 l

Tradiční italský likér vyráběný ze silné kůry vysoce kvalitních citronů, sklízených dvakrát ročně n...

205,79 Kč
249,01 Kč s DPH
 
  
Josef Manner & Co. „ Casali Rum Kokos ” Austrian liqueur Fischer Spirits 15% vol. 0.50 l

Josef Manner & Co. „ Casali Rum Kokos ” Austrian liqueur Fischer Spirits 15% vol. 0.50 l

Likér inspirovaný oblíbenou cukrovinkou. S každou Casali kokosovou kuličkou s rumem se k tobě kutálí...

312,40 Kč
378,00 Kč s DPH
 
  
-22%
Xanté „ Dark Chocolate & Pear ” Sweden liqueur 38% vol.  0.50 l

Xanté „ Dark Chocolate & Pear ” Sweden liqueur 38% vol. 0.50 l

Xanté Chocolate je založena na nejlepších koňakových směsích, které zrály čtyři roky ve francouzský...

321,49 Kč
389,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru