Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Williamine Swiss pear liqueur Louis Morand & CIE 35% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: DE001650
Pálenky z ovoce
Typ: Hrušky
Williamine Swiss pear liqueur Louis Morand & CIE 35% vol.  0.70 l
značka: Louis Morand
DPH: 21%
bez DPH: 1 072,73 Kč
s DPH: 1 298,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Williamine Poire se vyrábí z vynikajících hrušek Williams. Po fermentaci a následných destilacích a filtracích je výsledným produktem čistá pálenka. Pak přichází ke slovu zkušený odborník master blender (mistr míchání), který podle tajného receptu scelí pálenku s cukrovým sirupem a s přírodními barvivy.
Zrodí se tak nádherný a vyjímečný likér s jemnou intenzivní vůní zralých hrušek, který vyvolává okouzlující smyslové zážitky. Archivace a optimální požitek : bezprostředně - může však ležet několik dalších let, ale kvalita se již nezlepší

Doporučení jako digestiv- sklenka pro potěšení, s přáteli…
Optimální teplota k servisu :10° - 12° C podle chuti a přání s kostkou ledu na ledové tříšti / frappé /
K tomuto zboží doporučujeme:
Radlík Bezinkovice  45% vol.  0.50 l

Radlík Bezinkovice 45% vol. 0.50 l

Bezinkovici vyrábíme dle vlastního originálního receptu, který kombinuje kvašení plodů a květů. Dík...

576,86 Kč
698,00 Kč s DPH
 
  
Sudličkova Hruškovice czech fruits brandy 40% vol.  0.70 l

Sudličkova Hruškovice czech fruits brandy 40% vol. 0.70 l

Je charakteristická svou chutí čerstvých hrušek. Postup výroby je podobný jako u slivovice. Tuto hru...

560,33 Kč
678,00 Kč s DPH
 
  
Třešnovice „ Sweet Cherries ” moravian fruits brandy by Rudolf Jelínek 45% vol.0.50 l

Třešnovice „ Sweet Cherries ” moravian fruits brandy by Rudolf Jelínek 45% vol.0.50 l

Pravý destilát z pozdních odrůd tmavých třešní. Třešňovice je destilát z pozdních odrůd tmavých třeš...

287,60 Kč
348,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru