Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Williamine Swiss pear liqueur Louis Morand & CIE 35% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: DE001650
Pálenky z ovoce
Typ: Hrušky
Williamine Swiss pear liqueur Louis Morand & CIE 35% vol.  0.70 l
značka: Louis Morand
DPH: 21%
bez DPH: 1 072,73 Kč
s DPH: 1 298,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Williamine Poire se vyrábí z vynikajících hrušek Williams. Po fermentaci a následných destilacích a filtracích je výsledným produktem čistá pálenka. Pak přichází ke slovu zkušený odborník master blender (mistr míchání), který podle tajného receptu scelí pálenku s cukrovým sirupem a s přírodními barvivy.
Zrodí se tak nádherný a vyjímečný likér s jemnou intenzivní vůní zralých hrušek, který vyvolává okouzlující smyslové zážitky. Archivace a optimální požitek : bezprostředně - může však ležet několik dalších let, ale kvalita se již nezlepší

Doporučení jako digestiv- sklenka pro potěšení, s přáteli…
Optimální teplota k servisu :10° - 12° C podle chuti a přání s kostkou ledu na ledové tříšti / frappé /
K tomuto zboží doporučujeme:
Fassbind Eau de Vie „ Abricot ” gift box Swiss fruits brandy by 43% vol.  0.70 l

Fassbind Eau de Vie „ Abricot ” gift box Swiss fruits brandy by 43% vol. 0.70 l

Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, kter...

1 313,22 Kč
1 589,00 Kč s DPH
 
  
Malinovice „ Raspberry ” moravian fruits brandy by Rudolf Jelínek 42% vol.  0.70 l

Malinovice „ Raspberry ” moravian fruits brandy by Rudolf Jelínek 42% vol. 0.70 l

Aromatický ovocný destilát se vyrábí destilací malinového macerátu. Má typickou silnou ovocnou vůni ...

453,72 Kč
549,00 Kč s DPH
 
  
Radlík Andula 43% vol.  0.50 l

Radlík Andula 43% vol. 0.50 l

Divoká Andula vás prostoupí opojným kouzlem kdoule (slovensky dula) s exotickým pohlazením ananasu. ...

659,50 Kč
798,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru