Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Bardolino classico „ Frescaripa ” Doc 2020 Masi 0.75 l

zvolili jste ...
kód: I0200461
Světová vinařství
Itálie
Veneto
Klasifikace: Doc
Bardolino classico „ Frescaripa ” Doc 2020 Masi  0.75 l
značka: Masi
ročník: 2020
odrůda: Směs odrůd
podoblast: Bardolino
DPH: 21%
bez DPH: 238,84 Kč
s DPH: 289,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 65% Corvina,20% Rondinella a 15% Molinara vypěstovaných na vinicích italské vinařské oblasti Veneto - Bardolino - suché.

Je vyrobeno z hroznů z oblasti Bardolino Classico. Zde jsou vinice vystaveny chladnému vánku od jezera Garda.
Pro Bardolino typická červená barva s višňovými odlesky, buket připomínající třešně s intenzivními tóny bylin s jemným dotykem dřeva, velmi dobře strukturované v chuti.
Perfektní s grilovanými masy, drůbeží, uzeninami, těstovinami.

Alergeny: Stejně jako všechna vína, může i toto víno obsahovat Oxid siřičitý (SO2), siřičitany a stopy vajec.
K tomuto zboží doporučujeme:
Cinzano Prosecco „ Cuvée Storica ” Doc Italian sparkling wine  0.75l

Cinzano Prosecco „ Cuvée Storica ” Doc Italian sparkling wine 0.75l

Bílé šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 100% Glera vypěstovaných na vinicích italské vi...

213,22 Kč
258,00 Kč s DPH
 
  
Valpolicella Classico Superiore „ San Giorgio Alto ” Doc 2015 Monte dall´Ora  0.75 l

Valpolicella Classico Superiore „ San Giorgio Alto ” Doc 2015 Monte dall´Ora 0.75 l

Červené tiché víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 60% Corvina, 20% Corvinone a 20% Rondinella ...

907,44 Kč
1 098,00 Kč s DPH
 
  
Kylie Minogue Prosecco rosé Dop extra dry  0.75 l

Kylie Minogue Prosecco rosé Dop extra dry 0.75 l

Růžové šumivé víno vyrobené z hroznů vinné révy odrůdy 85% Glera a 15% Pinot Noir, vypěstovaných na...

312,40 Kč
378,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru