Kategorie
Dios Vinotéka,víno (https://vinoteka.dios.cz/)

Fassbind Eau de Vie „ Rigi Kirsch ” Swiss fruits brandy by 43% vol. 0.70 l

zvolili jste ...
kód: DE006746
Pálenky z ovoce
Typ: Třešně
Fassbind Eau de Vie „ Rigi Kirsch ” Swiss fruits brandy by 43% vol.  0.70 l
značka: Fassbind
DPH: 21%
bez DPH: 1 313,22 Kč
s DPH: 1 589,00 Kč
DO KOŠÍKU   
Nejznámější a nejtradičnější řada ovocných destilátů Fassbind se vyrábí dle rodinného receptu, který si mistři palírníci předávají z generace na generaci, ze švýcarského ovoce vybíraného dle těch nejpřísnějších měřítek.

Třešně pochází z regionu Rigi a sklízí se v červnu a červenci, když jsou zcela zralé. Po pomalé fermentaci se dvakrát destilují a pálenka následně dva roky odpočívá v tancích z nerezové oceli,

Má delikátní zralé ovocné aroma se sladkými tóny mandlí a třešňového džemu s dotekem čokoládové pěny a bílého pepře. V chuti je elegantní, aromatická a vyvážená, s tóny šťavnatých třešní a dotekem marcipánu.
K tomuto zboží doporučujeme:
Žufánek „ Bohemian ” Moravian aged brandy 45% vol.  0.70 l

Žufánek „ Bohemian ” Moravian aged brandy 45% vol. 0.70 l

Život je potřeba si vychutnat.... máme radost, že vám můžeme představit unikátní novinku, která ná...

849,59 Kč
1 028,00 Kč s DPH
 
  
-8%
Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” Swiss aged fruits brandy 40% vol.  0.70l

Fassbind les vieilles barriques „ Poire ” Swiss aged fruits brandy 40% vol. 0.70l

Fassbind Vieille Poire je jemný destilát ze zcela zralých hrušek, který je dlouhá léta skladován v ...

884,30 Kč
1 070,00 Kč s DPH
 
  
Slivovice „ Vizovická ” 2014 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 50% vol.  0.70l

Slivovice „ Vizovická ” 2014 moravian plum brandy Rudolf Jelínek 50% vol. 0.70l

Navazující ročník limitované série destilátu vyráběného z vlastních sadů společnosti. Vizovická sliv...

825,62 Kč
999,00 Kč s DPH
 
  
 
Vaše příspěvky
NOZUT7xFrX
Oz4JbVmPr
You've really helped me unsndrtaed the issues. Thanks.

XcT4W4k6iQ
4BjLuwHGK46s
Salam,ZarinaMy family and my two daughters akan ke korea this 26th April 2012 and we'll be leaving on 4th april 2012.. Tapi saya nak hired to...

gL9bxUDmnxse
0phHmhGHp
My English couoinicatmmn isn’t so good butprobably I understand everything. Thank u so well for that awesome blog message. I jolly be glad r...

  Nahoru